Η Λιόν έγινε άνω κάτω μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μαρσέιγ για το γαλλικό πρωτάθλημα και απέναντι στον Ολυμπιακό, στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, θέλει νίκη για να βρει την ηρεμία της. Μάλιστα ο τεχνικός της Πιερ Σαζ τόνισε πως θα είναι ωραίο να επικρατήσουν επί της ομάδας που κατέκτησε το Conference League.

Με βάση πως και ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερα του και προέρχεται από την ήττα από τον Άρη για το Europa League, ενώ και η Λιόν προέρχεται από ήττα που έφερε γκρίνια, η μεταξύ τους αναμέτρηση για το Europa League, απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Πιερ Σαζ πέραν από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Μαρσέιγ.

"Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί", είπε αρχικά.

Πιερ Σαζ: "Θα υποδεχθούμε μεγάλο σεβασμό τον Ολυμπιακό"


Σχετικά με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: "Συγχαρητήρια που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Αυτό που έχει σημασία για εμένα, είναι να συμβεί αυτό στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότερο".

Λακαζέτ: "Σημαίνει πολλά για μας το ματς με τον Ολυμπιακό"


Τους παίκτες της Λιόν εκπροσώπησε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε την ανάγκη η ομάδα του να είναι πιο αποτελεσματική.

"Μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ ήταν δύσκολο να ξυπνήσω. Αν είχαμε αξιοποιήσει τις μισές από τις ευκαιρίες μας, θα είχαμε κερδίσει. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο, τώρα εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας, αλλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σημαίνει πολλά για μας. Σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην Ευρώπη και το ματς αυτό έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε δολοφονικό ένστικτο. Ανυπομονούμε όλοι για τα παιχνίδια του Europa League", ανέφερε.