Ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδος μετά το 2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό, με το οποίο πήρε το εισιτήριο για την φάση των "16". Πρωταγωνιστής για την κρητική ομάδα, ήταν ο Τιάγκο Νους, ο οποίος έβαλε και τα δύο γκολ.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον ΟΦΗ καθώς ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 18' οι φιλοξενούμενοι έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα και ο Μαϊντέβατς πλάσαρε σωστά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fijfi3wfft)

Ο Τιάγκο Νους απείλησε για πρώτη φορά στο 47' στέλνοντας μήνυμα για το τι θα επακολουθούσε. Καθώς στο 59' έκανε το 1-1. Ο Σενγκέλια έκανε την σέντρα, ο Μπρεσάν με κεφαλιά βρήκε τον Νους που αμαρκάριστος από το ένα μέτρο δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fjiex3b0v5)

Για να έρθει το 71' όπου ο ΟΦΗ έκανε το 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Μπάκιτς έκανε την σέντρα, ο Μλάντεν δεν κατάφερε να διώξει και ο Νους με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ και δεύτερο της ομάδας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fjq32c19nt)

Ποιος είναι ο Τιάγκο Νους που απέκτησε το ΟΦΗ το καλοκαίρι


Ο Τιάγκο Νους αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την μορφή του δανεισμού για ένα έτος.

Ο 23χρονος επιθετικός διαθέτει αρκετή εμπειρία από το πρωτάθλημα Αργεντινής, με τον ίδιο να μετρά συνολικά 70 συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία και στο Copa Libertadores.

Ο Τιάγκο έχει αγωνιστεί στη καριέρα του με τις φανέλες των Ατλέτικο Ραφαέλα, Σέντραλ Κόρδοβα και Αρχεντίνος Τζούνιορ, με την οποία έχει σκοράρει 4 τέρματα σε 60 συμμετοχές.