Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη Βοσνία για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Conference League, νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Πόσουτσε. Το παιχνίδι ήταν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κούλασιν έκανε το 1-0 στο 70' και ο Ντεσπότοβις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Για την Μπόρατς μπήκε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 2 αγώνων με 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Συνολικά έφτασε τους 10 βαθμούς, αλλά έχει δώσει 5 παιχνίδια έχοντας 3 νίκες. Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν είχαν να κάνουν με την καλύτερη προετοιμασία της για τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Παιχνίδι είχε και η Τζουργκάρντεν, επίσης εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Conference League. Πιο συγκεκριμένα νίκησε 2-1 εντός την Μπρομαποϊκάρνα για την 24η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και παρέμεινε δεύτερη, στο -8 από την πρωτοπόρο Μάλμε.

Ο Γκούλικσεν άνοιξε από νωρίς το σκορ (16'), με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και να «σφραγίζουν» τη νίκη με τον Χιούμετ στο 80'. Οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν σε 2-1 με τον Άντερσον στο 88' αλλά δεν απείλησαν.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Σουηδούς στις 7 Νοεμβρίου.