Η Μπαρτσελόνα συνάντησε πολλά... εμπόδια κόντρα στη Χετάφε, αλλά έχει σε δαιμονιώδη κατάσταση τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος "καθάρισε" για το 1-0 στην 7η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι η ομάδα του Χάνσι Φλικ έκανε το "7 στα 7" στη La Liga, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία της. Για την Μπαρτσελόνα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία της.

Οι Καταλανοί σκόραραν στο 19' από τη σέντρα του Κουντέ και ασθενή απομάκρυνση του γκολκίπερ της Χετάφε, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική στη φετινή LaLiga. Oι "μπλαουγκράνα" είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν σε σκορ ασφαλείας αλλά δεν τις αξιοποίησαν, με τους Μαδριλένους να απειλούν στο φινάλε κυρίως με τον Μπόρχα Μαγιοράλ.

Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το συγκεκριμένο γκολ ήταν το 7ο στη La Liga κι έχει σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα.

Η Χιρόνα έμεινε στο μηδέν με την Ράγιο Βαγιεκάνο


Στο άλλο ματς "κόλλησαν" στο 0-0 Χιρόνα και Ράγιο Βαγεκάνο στο "Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι". Αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καθόλου τους γηπεδούχους, που προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα κι αν συνυπολογίσει κανείς και αυτή στο "Παρκ ντε Πρενς" από την Παρί στην πρεμιέρα του Champions League, έμειναν χωρίς "τρίποντο" για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς (μία νίκη και 2 ισοπαλίες).