Το "μενού" των σημερινών (26/09) αθλητικών μεταδόσεων, πέρα από τις αναμετρήσεις της League Phase του Europa League και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λιόν, περιλαμβάνει και τα ματς Κυπέλλου Ελλάδος για την 4η φάση, όπου θα βγουν 4 ακόμα εισιτήρια για τους "16", ενώ ολοκληρώνεται και η 7η αγωνιστική της La Liga, με τη Θέλτα του Δουβίκα να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Βγαίνουν ακόμη 4 εισιτήρια για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος! Η ΑΕΛ, μία από τις ομάδες που θα "παλέψουν" για την επιστροφή τους στα... μεγάλα σαλόνια, υποδέχεται στην "AEL FC Arena" τον Πανσερραϊκό που αγωνίζεται στη Supe League, ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Κηφισιά, η ομάδα που υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν από την πρώτη κατηγορία στη Super League 2, φιλοξενεί στο "Ζηρίνειο" τη Λαμία.

Η Νέα Ιωνία κοντράρεται στον Ταύρο με τον Πανιώνιο, που μετά την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες θα τα δώσει... όλα για να επιστρέψει ξανά στη Super League, ενώ η Ζάκυνθος αντιμετωπίζει τον Παναργειακό. Τονίζεται ότι το "παζλ" των "16" θα αργήσει να συμπληρωθεί, καθώς ο αγώνας του Αιγέα Πλωμαρίου με την Καβάλα για τον τρίτο γύρο ορίστηκε από την ΕΠΟ για την Τετάρτη 2/10 και ώρα 15:00 στη Λέσβο, απ' όπου και θα προκύψει ο αντίπαλος του Αστέρας AKTOR στην τέταρτη φάση.


Ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της La Liga, κόντρα στην Ατλέτικο η Θέλτα του Δουβίκα

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική της La Liga. Η Λας Πάλμας υποδέχεται την Μπέτις, η Εσπανιόλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα, που σε 6 αγωνιστικές μετρά 3 νίκες και 3 ήττες, φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Οι "ροχιμπλάνκος" δεν έχουν μέχρι στιγμής ηττηθεί, αφού σε 6 ματς μετρούν 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

15:00 COSMOTE SPORT 2 HD Κηφισιά – ΠΑΣ Λαμία Κύπελλο Ελλάδας ποδόσφαιρο

19:00 COSMOTE SPORT 4 HD Λάρισα – Πανσερραϊκός Κύπελλο Ελλάδας ποδόσφαιρο

20:00 Novasports Start Λας Πάλμας – Μπέτις Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

20:00 Novasports 1HD Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

20:30 ΕΡΤ3 Πέγια – Μαρούσι FIBA Europe Cup μπάσκετ

22:00 Novasports 2HD Νάπολι – Παλέρμο Ιταλικό Κύπελλο ποδόσφαιρο

22:00 Novasports Prime Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου