Την απόφαση να κινηθεί για την ενίσχυσή του στα γκολπόστ φέρεται πως έχει πάρει ο ΠΑΟΚ! Μετά το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε με τον Αντώνη Τσιφτσή, οι "ασπρόμαυροι" βγαίνουν στην αγορά για να εξετάσουν τις επιλογές που έχουν, με τον Τσέχο διεθνή τερματοφύλακα Γίρι Παβλένκα, που αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια στην Bundesliga με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του "Δικεφάλου του Βορρά".

Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Τσέχος τερματοφύλακας Γίρι Παβλένκα

Το παράθυρο για τις μεταγραφές ελεύθερων κλείνει τη Δευτέρα (30/9), κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες της Super League μπορούν να βάλουν τις τελευταίες τους "πινελιές" στα ρόστερ τους. Με τον φόβο να υπάρξουν υποτροπές στον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρεται πως έχουν πάρει την απόφαση να προβούν σε μια ακόμη προσθήκη, αυτή του Γίρι Παβλένκα.

Είναι η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι "ασπρόμαυροι" και ο γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας αποχώρησε το καλοκαίρι του 2024 ως ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια, όπου σε 221 συμμετοχές που κατέγραψε, είχε 44 clean sheets.

Ο 32χρονος που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη", ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Οστράβα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Σλάβια Πράγας, για να ακολουθήσει το μεγάλο του βήμα στην Bundesliga. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής Sport, ο Παβλένκα ήταν ανάμεσα στις επιλογές που εξέταζε η Μπαρτσελόνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ Τερ Στέγκεν

TOP 10 AMAZING JIRI PAVLENKA SAVES | SV WERDER BREMEN