Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.12) επηρεάστηκε αρκετά από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Τόκιο με την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ στον αγώνα με τον Άλεξ Μικελλσεν (Νο.49) όπου ηττήθηκε με 2-1 σετ, να ζητήσει ιατρικό τάιμ άουτ όντας φανερά ζαλισμένος και εξουθενωμένος.

"Λύγισε" από τις καιρικές συνθήκες του Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το 500αρι τουρνουά του Τόκιο μετά την ήττα του με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 2-6) από τον Άλεξ Μίκελσεν στον πρώτο γύρο. Αν και ξεκίνησε ιδανικά στο πρώτο σετ στη συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση και απ' ότι φαίνεται οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον οργανισμό του σε ότι αφορά τις αντοχές του.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ και συγκεκριμένα στο 5ο game, ο Έλληνας τενίστας έκανε κίνηση να σερβίρει όμως ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ και κατευθύνθηκε εμφανώς ταλαιπωρημένος στον πάγκο. Εκεί, οι γιατροί του πήραν την πίεση, ο ίδιος έμοιαζε αρκετά εξουθενωμένος ωστόσο κατάφερε στη συνέχεια να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fzrfz99xv5)