Τον Μάιο του 2023 ο Σέρχιο Ρίκο είχε σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν και είχε πέσει από το άλογό του στην Ουέλβα και είχε οδηγηθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο " Virgen del Rocio" έχοντας υποστεί σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τράυματα. Αφού διακόμιστηκε στο νοσοκομείο, μπήκε στην εντατική όπου τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Τα... καρδιοχτύπια για το τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση της υγείας του ήταν πολλά. Αφού βρισκόταν στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, τον Ιούνιο του 2023 ξύπνησε από κώμα και η είδησή του αυτή έφερε ελπίδα! Ενάμιση χρόνο αργότερα ζει το θαύμα της ζωής με την γέννηση της κόρης του!


Ο Σέρχιο Ρίκο βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του με την γέννηση της κόρης του

Η αγαπημένη σύζυγος του γκολκίπερ της Μαγιόρκα Σέρχιο Ρίκο, Άλμπα Σίλβατ ήταν το στήριγμα του όταν και βρισκόταν σε κώμα. Ήταν πάντα στο πλευρό του και πέρασε μαζί του την κάθε στιγμή. Οι δυο τους κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βιώσουν την πιο ευτυχισμένη και "φωτεινή" στιγμή στην ζωής τους με το γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η γέννηση της κόρης τους έφερε φως και ελπίδα και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο Instagram μέσω ενός κοινού τους ποστ που ανακοίνωσαν τα ευχάριστα, δείχνουν την ευτυχία αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους. Το μωράκι τους θα το ονομάσουν Κάρλα Ρίκο Σίλβα, ενώ η συγκινητική λεζάντα τους με την οποία συνόδευσαν τις φωτογραφίες αναφέρει πως: "Και γεννήθηκε το φως της ζωής μας. Καλώς ήρθες στον κόσμο Κάρλα Ρίκο Σίλβα".