Ξεχωριστό και "ερυθρόλευκο" ήταν το πάρτι του Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος, με τον Αμερικανό γκαρντ να γιορτάζει τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου, σε μια φοβερή βραδιά, όπου έδωσαν το "παρών" οι φίλοι και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο για να περάσουν μαζί του μια τόσο σημαντική ημέρα για τον ίδιο που "μπήκε" στο κλαμπ των 30άρηδων!

Το πάρτι γενεθλίων του Γουίλιαμ-Γκος με... άρωμα μπασκετικού Ολυμπιακού

Πέρα από συμπαίκτες, οι παίκτες του Ολυμπιακού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και κάνουν παρέα και εκτός παρκέ, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στο πάρτι γενεθλίων του Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος. Οι "ερυθρόλευκοι" γιόρτασαν τα 30ά γενέθλια του Αμερικανού γκαρντ στο έπακρο, διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τα χαμόγελα και το οικογενειακό κλίμα να "μιλούν" από μόνα τους.

Μπορεί στα γενέθλιά του στις 16 Σεπτεμβρίου να ήταν όλοι παρόντες, ωστόσο ο Γκος δημοσίευσε ετεροχρονισμένα κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι του, με μια φωτογραφία να δείχνει και ένα φανταστικό δώρο που του έκαναν, έναν πίνακα με τον ίδιο ζωγραφισμένο να φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα, όπως και ο γιος του, που ήταν στην αγκαλιά του.