Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς... ντέρμπι και βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της μεταξύ τους επικείμενης "μάχης" που ακολουθεί την Κυριακή (29/06, 21:30) στην "OPAP Arena" για την 6η αγωνιστική της Super League, με το "τριφύλλι" να μετρά μια απουσία καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Γερμανός αριστερός μπακ, Φίλιπ Μαξ που υπέστη διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπεία.

Νοκ άουτ από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ο Φίλιπ Μαξ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προσθέτει το όνομα του Φίλιπ Μαξ στο απουσιολόγιο του ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και καλείταν να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Γερμανός μπακ στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Δυετέρας (23/09) καθώς υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα να μένει εκτός προπονήσεων και να ακολουθεί θεραπεία.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο αθηναϊκό ντέρμπι! Από κει και πέρα, τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης που αποχώρησε με μικροενοχλήσεις από τον αγώνα του "τριφυλλιού" με τον ΠανσερραΪκό όσο και ο Τιν Γεντβάι που μετά από το 15ο λεπτό του παιχνιδιού χρειάστηκε να αγωνιστεί με δεμένο το κεφάλι μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μπετανκόρ, προπονήθηκαν κανονικά και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ουρουγουανού προπονητή.

Σε οτι αφορά τη σημερινή (26/09) προπόνηση των "πρασίνων", αυτή περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του κάποιες σκέψεις του από τον τρόπο που προσεγγίζει τακτικά το ντέρμπι με την "Ενωση".