Δυο ακόμη ομάδες "σφράγισαν" την παρουσία τους στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος! Η Κηφισιά που θα "παλέψει" για την επιστροφή της στα... μεγάλα σαλόνια "κοίταξε" στα μάτια τη Λαμία την οποία απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού επικρατώντας στο... νήμα με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του "χρυσού" της σκόρερ, Μάναλη.

Μάλιστα, στο 89' ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της ομάδας της Φθιώτιδας, Ρατόν ο οποίος βγήκε από την περιοχή του για να απομακρύνει τη μπάλα και βρήκε τον Τετέ με αποτέλεσμα να δεχθεί την αποβολή και να πάρει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Αντράντε ο οποίος μπλόκαρε και απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κηφισιάς στο 90+2'!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4g9ql9tq0e9)
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάναλης στο 80ο λεπτό από την άσπρη βούλα, ενώ το πέναλτι προέκυψε στο 78ο λεπτό μετά από ανατροπή του Αθανανασακόπουλου στον Τετέ στην περιοχή. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε από τα 11 βήματα και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4g9jl27kynd)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ξενόπουλος, Σιλά (90'+2' Ρότσα), Μαζουλουξής, Σόουζα, Σωτηράκος, Σμπώκος (64' Τετέϊ), Παυλάκης (64' Σολόα), Εμπό, Κυριόπουλος (64' Σιμόν), Παντελίδης (82' Μίλερ), Μάναλης

ΛΑΜΙΑ: Ρατόν, Σαραμαντάς, Αντράντε (46' Ραντόνια), Γκοτζαμανίδης (85' Τσιάκας), Φουρτάδο, Σάντμπεργκ, Μπίκοφ (62' Νούνιες), Ενρίκεζ (75' Γκουίντο), Δοϊρανλής (62' Αθανασακόπουλος), Σιμόνι, Γιαννούτσος


Στους "16" και η Ζάκυνθος που απέκλεισε τον Παναργειακό

Στο άλλο παιχνίδι, η Ζάκυνθος ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Παναργειακό και τη νίκη της 2-0 πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Στεργίου έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 34' μετά από ωραία ενέργεια από τον Γουσέτη, ενώ στο 66ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό ανάμεσα σε Γουσέτη και Παπανικολόπουλο, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα "κλείδώνοντας" τη νίκη - πρόκριση με το τελικό 2-0.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μπαλαούρας, Παρασκευόπουλος, Λιβέρης, Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης (70' Νικολακόπουλος), Μακρής (81' Μεταξάς), Στεργίου (60' Ζελέκου), Τσιαπάρο (60' Ανανιάδης), Νικολίτσας, Παπανικολόπουλος (81' Τσουκαλάς)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Συνοδινός, Αμπντέλ Σαλάμ, Τσάνι, Τσιράκης, Καρυπίδης (67' Καρντόζα), Πρίκας, Κωστίκα (60' Κονέ), Κουγιάνπαα (50' Μιλτιάδης), Αλιατίδης, Ντιαλό (67' Τσιώλης), Χατζηδημητρίου (67' Παναγιώτου)