Πέρασε από την AEL FC Arena ο Πανσερραϊκός, νικώντας 1-0 την ΑΕΛ για το παιχνίδι στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Με αυτήν την επικράτηση, οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο προκρίθηκαν στη φάση των "16" της διοργάνωσης. 

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν στο 9' με κεφαλιά του... μπανταρισμένου, από σύγκρουση στο παιχνίδι της Super League με τον Παναθηναϊκό, Μπεντανκόρ. Αυτό ήταν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gcvt0fczs1)
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Πενταυράκη στο 80' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
 

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των "16": Άρης, Βόλος, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Athens Kallithea, Βόλος, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Κηφισιά, Ζάκυνθος, Πανσερραϊκός. Η κλήρωση για την 5η φάση, στην οποία θα προστεθούν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Super League την περίοδο 2023-24, είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν στην κλήρωση. Επίκειται το προγραμματισμένο για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου παιχνίδι της τρίτης φάσης, του Αιγέα Πλωμαρίου με την Καβάλα. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Asteras AKTOR στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης.