Ένταση υπήρξε στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και σκωτσεζική ανωτερότητα σε εκείνο της Μάλμε με τους Ρέιντζερς, που άνοιξαν το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας για την πρώτη αγωνιστική της League Phase στο Europa League. Οι Τούρκοι πέρασαν ορισμένες στιγμές αγωνίας πριν, εν τέλει, επικρατήσουν με σκορ 2-1. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ge4fciqs8x)
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 90+3' με τον Ρος Σάικς, που πήρε το "ριμπάουντ" από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράνιο Ιβάνοβιτς για να ξαναβάλει τους Βέλγους στο κόλπο. 

Μάλιστα, οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10, με τη Σεν Ζιλουάζ να μένει με 10 στο 74', έπειτα από την αποβολή του Κέβιν ΜακΆλιστερ, και τους Τούρκους να... ανταποδίδουν στις καθυστερήσεις, με τη δεύτερη κίτρινη, μέσα σε τέσσερα λεπτά, του Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gfr63u8cbl)
Η Φενέρ, όμως, είχε βάλει το νερό στ' αυλάκι. Ο Μπεκάο στο 26' έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Σογιουντσού με το δεξί άνοιξε το σκορ. Στο "Σουκρού Σαράτσογλου" περιμέναν ότι εξασφαλίστηκαν όταν το αυτογκόλ του Κρίστιαν Μπέργκες στο 82' έκανε το σκορ 2-0. Δεν συνέβη, αλλά εν τέλει κράτησε τη νίκη. 


Europa League: Αιφνιδίασαν οι Ρέιντζερς


Στο Μάλμε, πάντως, οι Ρέιντζερς νίκησαν με το καθαρό 2-0 την ομώνυμη ομάδα. Οι Σκωτσέζοι βρήκαν ένα εν τέλει καθοριστικό γκολ νωρίς, αφού μόλις στα 55 δευτερόλεπτα από την έναρξη του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκαν την πίεσή τους και μετά το πλασέ του Κίριελ Ντέσερς στο δοκάρι, ο Νεντίμ Μπαϊράμι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gdss8xc015)
Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν, πολύ καλύτερη στο γήπεδο, εξασφαλίστηκε στο 76', όταν ο Ρος ΜακΚόσλαντ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 69', πήρε την μπάλα από σπάσιμο και με όμορφο σουτ την έστειλε στα σουηδικά δίχτυα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gfhzzbgzi1)