Έχουν μαζευτεί πολλά εις βάρος της Φενέρμπαχτσε τον τελευταίο χρόνο. Από τα επεισόδια στην Τραπεζούντα και τις στυγνές απειλές μέχρι το επεισόδιο με τον Έργκιν Αταμάν στο Βερολίνο και το εκβιαστικό "δεν στέλνουμε παίκτες στην εθνική Τουρκίας όσο είναι αυτός προπονητής", μετά τη χειρονομία του με τη Γαλατάσαραϊ, οι "κιτρινόμαυροι" της Τουρκίας έχουν συγκρικώσει στιγμές βίας. Ως εκ τούτου, το τελευταίο επεισόδιο με τον παλαίμαχο Σερχάτ Ακίν, υπάγεται στο ευφυολόγημα με τη γυναίκα του Καίσαρα, η οποία πρέπει να φαίνεται τίμια. 

Φενέρμπαχτσε: Αίματα στο πόδι και το έδαφος

Συγκεκριμένα, ο Ακίν ανήρτησε φωτογραφία στην πλατφόρμα X, στην οποία φέρεται να δείχνει το πόδι του, το οποίο πυροβολήθηκε μετά το πέρας της αθλητικής εκπομπής στην τηλεόραση, στην οποία συμμετέχει. Δύο άντρες με καλυμμένα πρόσωπα, που επέβαιναν σε μηχανή, τον πυροβόλησαν τρις. Η μία σφαίρα τον πέτυχε στο δεξί πόδι. 



Ο Ακίν, μάλιστα, έγραψε: "Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά από την εκπομπή, η τελευταία μου λέξη θα είναι Φενέρμπαχτσε". Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Καβατζίκ της Κωνσταντινούπολης. Ο 43χρονος πρώην ακραίος επιθετικός, με καριέρα στη Φενέρμπαχτσε από το 2000 έως το 2005 (41 γκολ σε 125 παιχνίδια), την Άντερλεχτ, την Κολωνία, την Κοτζαέλισπορ, την Κόνιασπορ, την Καρλσρούη, την Τουργκουτλούσπορ, την Αλτάι, την Γκρούνμπαχ και την Μπερλίνερ, είναι φίλαθλος της ομάδας. 

Ωστόσο, η κριτική του στη διοίκηση έχει οδηγήσει σε απειλές προς το πρόσωπό του. Ο Ακίν έχει στηλιτεύσει τον τρόπο με τον οποίο δρα ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς. Μάλιστα, πλέον "παίζει" βίντεο" που τον δείχνει να μιλά για τις απειλές που έχει δεχθεί. 



Η Φενέρ, υπενθυμίζεται, νίκησε 2-1 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, σε παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της League Phase στο Europa League.