Η φυγή του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ άνοιξε το χορό των... αποδράσεων για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία του εκεί όμως είναι ελάχιστη, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να συνεχίζει να είναι τραυματίας.

Δεν επιστρέφει στα γήπεδα πριν το 2025 ο Νεϊμάρ

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο συνεχίζεται βάση χρόνου η αποκατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται ήδη 11 μήνες στα πιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, που του κόστισε μάλιστα τη συμμετοχή του στο Copa America.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μεταγραφή για την Αλ Χιλάλ έναντι 90 εκατομμυρίων το καλοκαίρι του 2023, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει βγάλει τα λεφτά του, με τους συνεχόμενους μήνες απουσίας να προβληματίζουν έντονα.

Η εξωγηπεδική του ζωή έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν αυτό επηρεάζει και την αποθεραπεία του, καθώς αρχικά είχε υπολογιστεί πως θα επιστρέψει στους 9 μήνες και πλέον ο Ζόρζε Ζέσους έδωσε μία άλλη διάσταση στα πράγματα.

"Ο Νεϊμάρ είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Αλ Χιλάλ και για το πρωτάθλημα γενικότερα. Ωστόσο, δεν μπορώ να προσδιορίσω ημερομηνία για την επιστροφή του, θα αναλύσουμε την κατάσταση τον Ιανουάριο", ήταν τα λόγια του προπονητή της Αλ Χιλάλ.