Ένα περιστατικό που δεν βλέπουμε καθημερινά πραγματοποιήθηκε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε για την έβδομη αγωνιστική της La Liga, όταν ένας οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο γήπεδο των "μπλαουγκράνα" με φανέλα του Κιλιάν Εμπαπέ και αποχώρησε με τη... βοήθεια των σεκιούριτι.

Οπαδός με φανέλα του Εμπαπέ αποχώρησε από τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Χετάφε

Αν συνέβαινε στην Ελλάδα ένα περιστατικό σαν εκείνο του αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Χετάφε τότε τα πράγματα θα ήταν δεδομένα πολύ χειρότερα, καθώς αν ένας οπαδός του Ολυμπιακού βρισκόταν στο ΟΑΚΑ ή του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ίσως είχαμε θύματα.

Έχει υπάρξει άλλωστε περιστατικό κάποια χρόνια πριν με οπαδό των "πρασίνων" ο οποίος πήγε και φωτογραφήθηκε με το τριφύλλι στο στήθος μπροστά στη Θύρα 7 σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος και τελευταία στιγμή γλίτωσε, με τους ψυχραιμότερους να βοηθούν την κατάσταση.

Στην Ισπανία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι σεκιούριτι μόλις ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, ένας φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης με φανέλα του Κιλιάν Εμπαπέ, αμέσως κινητοποιήθηκε για να τον πάρει από το συγκεκριμένο σημείο και να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από την υπόλοιπη κερκίδα που βρισκόταν στο "Μονζουίκ, ενώ αρκετοί οπαδοί των "μπλαουγκράνα" φρόντισαν να τους δείξουν την... αγάπη τους κάνοντας του χειρονομίες την ώρα που αποχωρούσε.