Ανατροπή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως προκύπτει στη μεταγραφή του Αντάμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, καθώς το γαλλικό "footmercato" αναφέρει πως η Αλ Σαντ από το Κατάρ προσπαθεί να "κλέψει" τον ποδοσφαιριστή από τους "ερυθρόλευκους" παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες.

Χαλάει η μεταγραφή του Ουνάς στον Ολυμπιακό

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο στις μεταγραφές. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περίπτωση του Αντάμ Ουνάς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αλλά δε φαίνεται πως θα προχωρήσει τελικά η μετακίνηση του στους "ερυθρόλευκους".

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, με τον Αλγερινό εξτρέμ να μη περνάει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και οι πληροφορίες από τη Γαλλία και συγκεκριμένα το "footmercato" αναφέρουν πως η Αλ Σαντ είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του.

Η ομάδα από το Κατάρ έκανε την ύστατη προσπάθεια για να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει την προτίμηση του να πάει εκεί, βάζοντας εμπόδια στη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους" που αναμένεται να προχωρήσουν πάντως στην απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη.