Ημέρες Τσερίσεφ ζουν στον Πανιώνιο, με τον "Ιστορικό" να ολοκληρώνει μία τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της Super League 2. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα και παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο.

Το βίντεο παρουσίασης της μεταγραφής του Τσερίσεφ από τον Πανιώνιο

Η επιστροφή του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια γιορτάζεται ακόμη από τους οπαδούς της ομάδας, διότι η διοίκηση φροντίζει να τους κάνει διάφορες εκπλήξεις, με τελευταία εξ' αυτών εκείνη του Ντένις Τσερίσεφ.

Στο πρώτο του παιχνίδι στη Super League 2 μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμού στην έδρα του Asteras AKTOR B', ενώ στο Κύπελλο Ελλάδος αν και δεν σκόραρε πήρε την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη Νέα Ιωνία.

Στον "Ιστορικό" όμως συνεχίζουν να ζουν στους ρυθμούς του Τσερίσεφ, με τον Ρώσο παιχταρά να φτάνει στην Ελλάδα και να αποθεώνεται από τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θυμήθηκαν εποχές του παρελθόντος με τον Ρεκόμπα και τον Εστογιανόφ.

Οι υπεύθυνοι στα social media της ομάδας φρόντισαν να τον παρουσιάσουν μέσω βίντεο σε όσους δεν τον γνωρίζουν, δείχνοντας ουσιαστικά τα κατορθώματα του με ομάδες όπως η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ, με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ρωσίας στο Μουντιάλ 2018 να ξεχωρίζουν.