Την ώρα που όλοι πίστευαν πως η μεταγραφή του Λόβρεν θα είναι η τελευταία για τον ΠΑΟΚ, ο τραυματισμός του Τσιφτσή έκανε τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ψάξει να βρει ελεύθερο τερματοφύλακα, με την περίπτωση του Γίρι Παβλένκα να είναι αρκετά προχωρημένη.

Φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Παβλένκα ο ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι και πλέον προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, όπου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στην υπηρεσίες του Αντώνη Τσιφτσή.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τραυματίστηκε και έχει τεθεί νοκ άουτ, με τη διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά" να βρίσκεται σε αναζήτηση πορτιέρε για να τον αντικαταστήσει και να μπορέσει να προσφέρει ανταγωνισμό στον εξαιρετικό Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν έρθει σε επαφή με τον Γίρι Παβλένκα, τον 32χρονο Τσέχο τερματοφύλακα που έχει πλούσια καριέρα στην Bundesliga με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσά τους.

Το γεγονός αυτό κάνει τον Παβλένκα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στη Super League.