Τον γύρο του κόσμου έκανε η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να διοργανώσει το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο, με τον Πάτρικ Μπέβερλι να μένει εντυπωσιασμένος και να εξηγεί μάλιστα τις δυσκολίες που θα είχε μία ομάδα του NBA να κερδίσει κάποιον αγώνα εκεί.

Μπέβερλι: "Δύσκολο για ομάδα του NBA να κερδίσει μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο"

Μία από τις μεγάλες επιστροφές του καλοκαιριού στην Ευρώπη από το NBA ήταν αναμφίβολα κι εκείνη του Πάτρικ Μπέβερλι, με τον Αμερικανό γκαρντ να αφήνει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της Χαποέλ Τελ Αβίβ που του παρουσίασε ένα ενδιαφέρον πλάνο.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ειδικεύεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα πόντκαστ και σ' ένα από αυτά σχολίασε το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, γεγονός που τον εντυπωσίασε θετικά.

Ο Μπέβερλι φρόντισε, μετά τις αρκετές αναφορές που έχουν γίνει ανά διαστήματα στο γεγονός να αντιμετωπίσουν οι Μπόστον Σέλτικς ως πρωταθλητές του NBA τον Παναθηναϊκό AKTOR που κατέκτησε τη Euroleague, να σχολιάσει τη δυσκολία που θα είχαν αν το παιχνίδι γινόταν στο Καλλιμάρμαρο.

"Θα ήταν δύσκολο για ομάδα του NBA να κερδίσει εκεί μέσα. Δεν λέω πως δεν θα γινόταν. Θα ήταν δύσκολο, αυτό είναι όλο. Σχεδόν 50.000 οπαδοί απέναντί σου. Κάθε λάθος πολλαπλασιάζεται. Κάθε χαμένο σουτ πολλαπλασιάζεται. Κάθε μεγάλο καλάθι είναι σαν μαχαιριά. Θα ήταν δύσκολο".

Pat Bev Discusses First EuroCup Game, Top 5 NBA Small Forwards & Historic EuroLeague Game In Greece