Το δικό του... γούρι φαίνεται να έχει βρει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τα μεγάλα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με τους "πράσινους" να καλύπτουν - μετά τον αγώνα κόντρα στη Λανς - και απέναντι στον Ολυμπιακό τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών τους από την επαρχία για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών του ο Παναθηναϊκός

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει έλεγαν οι παλιότεροι και ο Παναθηναϊκός φροντίζει να το αλλάξει λίγο βάζοντας στο... παιχνίδι και τους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρών στο ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" στον αγώνα κόντρα στη Λανς για τα Playoffs του Conference League είχαν φροντίσει να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης για τους φιλάθλους τους που έρχονταν από την επαρχία, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να γεμίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο "αιώνιο" ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, με το "τριφύλλι" να ψάχνει νίκες για να μπορέσει να καλύψει τις πρώτες "γκέλες" που έκανε πολύ νωρίς στη σεζόν στο πρωτάθλημα και ο κόσμος του μπορεί να του προσφέρει έξτρα ώθηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους φιλάθλους της ομάδας

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της από την περιφέρεια ότι θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης τους ενόψει του αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής 6 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν μήνυμα, με τα στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τον κωδικό του GOV wallet που χορηγείται με την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στα εξής τηλέφωνα ανά περιοχή:

Στη Βόρεια Ελλάδα στον αριθμό 6977684958.
Στην Κεντρική Ελλάδα στον αριθμό 6947941506.
Στην Πελοπόννησο στον αριθμό 6944977932.
Στη Δυτική Ελλάδα στον αριθμό 6936757750.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα στον αριθμό 6936806150, 6993955444, 6936806162.

Εφόσον τα στοιχεία επιβεβαιωθούν, θα ενημερωθούν αρμοδίως για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησής τους.

Προθεσμία υποβολής αιτημάτων μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ"