Η είδηση ότι ο Λορέντζο Μπράουν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Ρόδο, κατέστησε επισφαλή την παρουσία του στο Super Cup. Παρ' όλα αυτά, η απόφαση του Έργκιν Αταμάν ήταν να τον συμπεριλάβει στην επτάδα ξένων που δήλωσαν οι "πράσινοι". Αυτή ισχύει τόσο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση όσο και για την Basket League και το Κύπελλο. 

Ο Αταμάν δεν δήλωσε, όμως, τον Τσεντί Οσμάν, ο οποίος θα απουσιάσει της διοργάνωσης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Το ίδιο θα συμβεί και με την Basket League. Αυτό, τουλάχιστον έως... αποδείξεως του εναντίου. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα για τρεις αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της Basket League, ως εκ τούτου δεν είναι θέσφατο ότι δεν πρόκειται να παίξει. 

Παναθηναϊκός AKTOR: Χρόνος και δικαιοσύνη

Ο Αταμάν δήλωσε τους Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Ματίας Λεσόρ, Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Αυτοί οι επτά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τον ημιτελικό με τον Άρη (28/9-17:15). Επίσης, για τον επικείμενο τελικό με τον Ολυμπιακό (29/9-20:30). Εφόσον, φυσικά, οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν τον Άρη στο χρονικά δεύτερο ημιτελικό (28/9-20:45).  

Ο Οσμάν φάνηκε ανέτοιμος στα φιλικά του Παναθηναϊκού AKTOR. Έτσι, ο συμπατριώτης του προπονητής πήρε μία απόφαση δικαιοσύνης. Επιπλέον, η σεζόν είναι μεγάλη και δεν έχασε η βενετιά βελόνια αν δεν παίξει σε κάποια παιχνίδια. Ο Οσμάν, έτσι κι αλλιώς, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague. Θα ήταν, βέβαια, αδιανόητο το συμπέρασμα ότι είναι εκτός νυμφώνος. Η σεζόν δεν θα βγει χωρίς τις δικές του υπηρεσίες, επιπλέον πρόκειται για πανάκριβη επένδυση.