Μόνο ο Γιώργος Δώνης έχει νικήσει με την Καλίτζ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αφού οι Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχουν καταφέρει ακόμη να... σπάσουν το ρόδι. Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής, η Ιτιχάντ την νίκησε 4-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. 

Φορτούνης και Κουρμπέλης ξεκίνησαν, με τον πρώτο να έχει ένα παραγωγικό πρώτο ημίχρονο και να γίνεται αλλαγή στο 73', σημείο που οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Η Καλίτζ προηγήθηκε με τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Καλέντ Ναρέι, στο 5' και έβγαλε το ημίχρονο προηγούμενη. 

Όμως δέχθηκε γκολ νωρίς στο δεύτερο, στο 49', από τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ εκμεταλλεύτηκε τη μεταβίβαση του Χουσέμ Αουάρ. Ο Αλγερινός έδωσε το προβάδισμα στην Ιτιχάντ στο 53', ενώ ο Στίβεν Μπέργκουιν έκανε το 3-1 στο 68'. Το σκορ έκλεισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαμέντ αλ Γκαμντί. 

Σαουδική Αραβία: Σκόραρε ο Κριστιάνο 

Η Ιτιχάντ είναι πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας, με 12 βαθμούς, ενώ η Καλίτζ έχει 4. Η Νασρ είναι τρίτη, με 11, μετά τη νίκη της 2-0 επίν της Βεχντά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με πέναλτι, στο 56', ενώ ο Γκάμπριελ είχε ανοίξει το σκορ στο 41' για τους γηπεδούχους.