Τις αναταράξεις στην έναρξη της σεζόν και τον εξάψαλμο από τους φίλους της, η Μίλαν φαίνεται να τα προσπέρασε, όπως έδειξε στο 3-0 επί της Λέτσε, ένα από τα τρία παιχνίδια για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Βεβαίως, η νίκη επί της Ίντερ και μάλιστα εκτός εδράς φέρνει άφεση αμαρτιών, ωστόσο αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό "τρίποντο" για τους "ροσονέρι" στη Serie A. Πλέον είναι δεύτεροι, με 11 βαθμούς. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hdap9my0ep)
Η Μίλαν νίκησε σε... έξι λεπτά: τα γκολ πέτυχαν στο 38' ο ξυρισμένος Μοράτα, στο 41' ο Ερναντές, που έκανε την ασίστ για το πρώτο, και στο 43' ο Πούλισικ. Η Μίλαν τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαρτεσάγκι στο 80'. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hd4kakj5xd)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hbs92pkhhd)

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Γλίτωσε το κάζο η Ντόρτμουντ

Από τη μεριά της, η Ντόρτμουντ, που είχε συντριβεί από τη Στουτγάρδη την προηγούμενη αγωνιστική της Bundesliga, γλίτωσε το κάζο από την Μπόχουμ στο "Βεστφάλεν". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ του Γκιρασί στο 44' αποδείχθηκε ιδιαιτέρως κρίσιμο. Ο Γάλλος έβαλε μπροστά τους "κιτρινόμαυρους" με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο 75', ενώ είχε προηγηθεί η ισοφάριση με πέναλτι του Τσαν στο 62'. 

Ο Νμέτσα σημείωσε το τέταρτο της Μπορούσια στο 81'. Τις πάσες για τα δύο τελευταία γκολ έκανε ο Αντεγέμι. Η Ντόρτμουντ είναι δεύτερη με 10 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μπάγερν Μονάχου, που όμως δεν έχει παίξει για την πέμπτη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους σε πέντε ματς και δεν έχουν νικήσει ακόμη. 

La Liga: Διαδοχικά "διπλά" για τη Μαγιόρκα


Με το ίδιο σκορ που νίκησε τη Ρεάλ Μπέτις στην Ανδαλουσία, 2-1, επικράτησε εκτός έδρας της Βαγιαδολίδ η Μαγιόρκα. Οι νησιώτες έφτασαν τους 14 βαθμούς σε οκτώ ματς, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι τέταρτη στη βαθμολογία της LaLiga, έχοντας όμως οκτώ παιχνίδια. Λαρίν και Φερνάντες έβαλαν τα γκολ της νίκης, ενώ ο Ιβάν Σάντσες μείωσε για τη Βαγιαδολίδ. 

Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει στη μία νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ συμπλήρωσαν πέντε ήττες.