ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής είναι από τις ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψουν στα μεγάλα... σαλόνια. Η "μονομαχία" τους αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον και όπως αποδείχθηκε ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του! Χορταστικό παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" με ωραίο ποδόσφαιρο, φάσεις, δοκάρια, ένταση, σκληρές "μονομαχίες" και μεγάλους νικητές τελικά τους Ηπειρώτες.

Το 2Χ2 ήρθε για τον ΠΑΣ που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάντζη που σκόραρε δις, επιβλήθηκε με 2-0 του "Γηραιού" για την 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2, με τους Θεσσαλονικείς που είχαν και δυο δοκάρια στο ματς να παραμένουν στον έναν βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές.

"Χαμογέλασε" ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ηρακλή σε χορταστικό ματς στους "Ζωσιμάδες"

Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα του, οι δυο ομάδες έβρισκαν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου (16'), ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σόρια από τα αριστερά ο Μάντζης με εκπληκτική προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hx6zewkgnd)
Η πίεση του Ηρακλή για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης απέδωσε καρπούς λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου όταν και ο Τσιριγώτης μετά από εξαιρετική αντεπίθεση της ομάδας του και μπαλιά του Κυνηγόπουλου εξαπέλυσε σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, σε μια φάση που συμμετείχε και ο Μπακαδήμας που βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι όμως δεν κατάφερε να της αλλάξει πορεία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hx87e5sk75)

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι "άγγιξαν" την ανατροπή σε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 50ο λεπτό όταν και ο Κυνηγόπουλος πάτησε περιοχή και δοκίμασε δυνατό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, ο Τσιριγώτης μετά από προσποιήσεις προσπάθησε να "νικήσει" με πλασέ τον αντίπαλο γκολκίπερ ο οποίος του είπε "όχι".

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μάντζη ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ όμως έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 για τις δυο ομάδες μετά από... καταιγισμό ευκαιριών εκατέρωθεν!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hy4s988wk9)

O Mάντζης που ήταν αρκετά κινητικός στο παιχνίδι, μπορεί να έχασε ευκαιρία για το 2-1 στο 50ο λεπτό όμως βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά στο 65' ότα και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα τους "νίκησε" όλους στον άερα και με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hyhxj2g7op)

Ο Ηρακλής όσο κυλουσαν τα λεπτά πίεσε ολοένα και περισσότερο για την ισοφάριση, το ματς είχε πάρει "φωτιά" με τα σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των δυο πλευρών, ο "Γηραιός" είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 78ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χαρίτι, σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 υπέρ του ΠΑΣ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hymvpfctvd)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας (90+6′ Δούμας), Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (87′ Λέο), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς).

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86′ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (79′ Χιμένεθ), Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86′ Κούστα).