Σ' ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες στη Serie A, επικρατώντας με 2-3 στην έδρα της Ουντινέζε έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της, Λαουτάρο Μαρτίνες, που πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ του στη φετινή σεζόν.

Προβάδισμα για την Ίντερ με το πρώτο γκολ του Λαουτάρο στη σεζόν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για την Ίντερ, με τον Φρατέζι να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Νταρμιάν και να ανοίγει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση, παγώνοντας το "Φρίουλι".

Η Ουντινέζε - που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα στη Serie A - ισορρόπησε τον αγώνα, αλλά εκείνοι που συνέχιζαν να απειλούν ήταν οι φιλοξενούμενοι, με τον Φρατέζι ξανά να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά αυτή τη φορά το σουτ του πέρασε άουτ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων μετουσιώθηκε και σε γκολ, με τον Καμπασέλε, ο οποίος από πολύ δύσκολη γωνία έπιασε την κεφαλιά μετά την ασίστ του Ζεμούρα και νίκησε τον Ζόμερ, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα των "νερατζούρι" στο πρωτάθλημα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hzcl5vsq1d)

Επιτέλους νίκη για την Ίντερ με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες απέναντι στην Ουντινέζε

Ο Αργεντίνος επιθετικός εκεί που τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε στο δεύτερο. Ο στράικερ της "αλμπισελέστε" ήταν να μην πάρει... φορά και στο 47ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα τα δικά του και τρία της ομάδας του, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης στην Ίντερ.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε ο χρόνος προσπαθούσαν να πιέσουν για να μπουν ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά οι παίκτες του Ιντζάγκι ήταν πιστοί στις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το προβάδισμα των δύο τερμάτων.

Το μόνο που κατάφερε τελικά η Ουντινέζε ήταν να μειώσει στο 83ο λεπτό με τον Λούκα, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Μπρένερ. Το σκορ δεν άλλαξε όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι "νερατζούρι" πήραν μεγάλη νίκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i0xfga8dfl)