Η νίκη επιβεβλημένη και για τον Βόλο και για την Athens Kallithea. Από την μία η ομάδα της Μαγνησίας που.... αγνοούσε τη νίκη από την 2η αγωνιστική που είχε πετύχει και τη μοναδική της στο πρωτάθλημα στην Τρίπολη και από την άλλη, οι νεοφώτιστοι που ήθελαν διακαώς να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή Super League μετά από τα "δύσκολα" που έβαλαν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Με νίκη ήθελε να συνδυάσει το ντεμπούτο του, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στον πάγκο του Βόλου στη νέα του... εποχή όμως η ομάδα του έπεσε πάνω στον καταπληκτικό Μπερναμπέ που κατέβασε... ρολά για την Athens Kallihtea. Καμία από τις δυο ομάδες δεν... χαμογέλασε με το 1-1 και τον έναν βαθμό. Έχασε τετ-α-τετ στο 90+3' η ομάδα του Ντονάτι που σε 6 αγωνιστικές μετρά 1 ήττα και 5 (!) ισοπαλίες, ενώ οι Θεσσαλοί μετά το 1-1 μετρούν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Βόλος και Athens Kallithea "μονομάχησαν" χωρίς... νικητή

Ο Βόλος μπορεί να μπήκε πιο δυνατά στο ματς και να είχε τη μπάλα στα πόδια του όμως η Athens Kallithea ισσορόπησε το παιχνίδι ανεβάζοντας την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο 20λεπτο κύλησε χωρίς φάσεις, στο 23ο λεπτό όμως άλλαξαν τα δεδομένα όταν και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήραν προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 23ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Τζιάνι πάτησε περιοχή, έκανε φοβερή ντρίμπλα "αδειάζοντας" τους αντιπάλους του και με φοβερό σουτ που εξαπέλυσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο ματς και να γράψει το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hzv190nxf5)
Μετά το γκολ, η Athens Kallithea δεν σταματούσε να πιέζει, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν πιο απειλητική από τον Βόλο που δεν έβρισκε τις λύσεις και τους χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Μια εκπληκτική προσωπική ενέργεια του Μεντιέτα ήταν αρκετή για να έρθει η ισοφάριση και να μπει το γκολ στα υποψήφια για τα καλύτερα της 2ης αγωνιστικής!

Στο 37ο λεπτό ο Μεντιέτα βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τιμωρώντας τους φιλοξενούμενους. Με "κεραυνό" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα 1-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών για το γκολ-ποίημα που πέτυχε!

Με το... καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βόλος απείλησε με σουτ του Μίλετιτς στο 47' που σταμάτησε στα σώματα των αντιπάλων του, στη συνέχεια ο Άλτμαν δεν κατάφερε να "νικήσει" τον τρομερό Μπερναμπέ, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Μύγα που είδε την προσπάθεια του να σταματά ξανά στα σώματα των αντίπαλων αμυντικών.

Στο 52ο λεπτό ο Μπερναμπέ κατέβασε ξανά... ρόλα και κράτησε το μηδέν για την Athens Kallithea. Μετά από σέντρα - σουτ του Ασεχνούν, ο Κόσζτα πετάχτηκε στην περιοχή και επιχείρησε να στείλει τη μπάλα με κοντινή προβολή ωστόσο είδε τον Μπερναμπέ να του λέει" όχι και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i0tkszrxa9)
Το δεύτερο μέρος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως επιθετικός... μονόλογος για τον Βόλο που ήταν η ομάδα που δημιουργούσε και κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι Θεσσαλοί απείλησαν στο 75' με κεφαλιά του Κόντε όμως ο Μπερναμπέ ήταν ξανά εκεί όμως και ένα λεπτό αργότερα σε νέα μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Ισπανός γκολκίπερ είχε απίστευτη επέμβαση σε σουτ από κοντινή απόσταση του Κόμπα, έδειξε τα σπουδαία αντανακλαστικά του και απομάκρυνε για ακόμη μια φορά τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i1ftc9so21)
Όσο κυλούσαν τα λεπτά και παρέμενε το 1-1 τόσο ο Βόλος πίεζε ολοένα και πιο ασφυκτικά τα καρέ των φιλοξενούμενων για να βρει το νικητήριο γκολ, όμως η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στην Athens Kallithea που στο 90+3' μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς ωστόσο ο Μουτόνιο αστόχησε σε τετ-α-τετ με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i1h5nli2j5)

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν (89΄Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄Κόμπα), Κόσζτα (72΄Κόντε).

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης (60΄Σοίρι), Μερκάτι (60΄Μουτίνιο), Ντιμπά, Ντεμέτριους (77΄Βαλμπουενά), Τζιάνι (60΄Ματίγια), Ουλντρίκις (89΄Βασιλόγιαννης).