Ένα απίστευτο ημίχρονο διεξήχθη στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για την έκτη αγωνιστική της Premier League με την Τσέλσι να κερδίζει στα πρώτα 45 λεπτά την Μπράιτον με 4-2, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ που έχει πετύχει και τα τέσσερα(!) γκολ για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα.

Ρεκόρ στην Premier League με τέσσερα γκολ σ' ένα ημίχρονο για τον Κόουλ Πάλμερ

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στον αγώνα της Τσέλσι απέναντι στην Μπράιτον, με τους τερματοφύλακες να κάνουν... κόντρα για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη και θα δώσει "έτοιμα" γκολ στους αντίπαλους επιτιθέμενους σ' έναν αγώνα που έχει έξι γκολ στο πρώτο μέρος.

Το αξιοπρόσεκτο του αγώνα της έκτης αγωνιστική στην Premier League είναι όμως πως ο δαιμόνιος Κόουλ Πάλμερ έχει καταφέρει να πετύχει τέσσερα τέρματα σε διάστημα μόλις 20 λεπτών, γράφοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο ιστορία στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής με τα "τρία λιοντάρια" είχε δείξει μετά τη μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, πραγματοποιώντας αδιανόητη πρώτη σεζόν με τους "μπλε του Λονδίνου" και φαίνεται πως φέτος συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε.