Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου με την απόκτηση ελεύθερων παικτών, αποφάσισε να κάνει μια ακόμη κίνηση για να ενισχυθεί κάτω από τα γκολποστ μετά τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή. Ο "δικέφαλος του βορρά" κατέληξε στην περίπτωση του τσέχου διεθνή τερματοφύλακα που αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια στην Βέρντερ Βρέμης, Γίρι Παβλένκα ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του και να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα

Η μεταγραφή του Γίρι Παβλένκα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική... ευθεία, ο 32χρονος γκολκίπερ προσγειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/09) στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Μετά από επτά χρόνια στη Bundesliga για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης , ο 32χρονος Τσέχος θα δοκιμάσει την τύχη του και στη Super League όπου θα πλαισιώσει τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στη θέση "1". Σε 221 συμμετοχές που κατέγραψε με τη φανέλα της Βέρντερ, είχε 44 clean sheets, ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Οστράβα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Σλάβια Πράγας.

paok_pavlenka
pavlenka_paok