Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Γιουβέντους στη Serie A, με τη "Γηραιά Κυρία" να παίρνει σημαντικό "διπλό" στην έδρα της Τζένοα με 0-3, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που πέτυχε και το δύο τέρματα και ανέβασε την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στη Τζένοα και τη Γιουβέντους

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ιδιαίτερη όρεξη να απειλήσουν η μία την άλλη και περισσότερο κοιτούσαν πως θα εξουδετερώσουν τις επιθέσεις, με το πρώτο 20λεπτο του αγώνα να μην έχει αξιόλογες φάσεις.

Η πρώτη ουσιαστικά απειλή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Γιουβέντους στο 34ο λεπτό, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να βρίσκεται πολύ κοντά στο 0-1, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Τζένοα.

Ο Τιάγκο Μότα προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου μήπως καταφέρει και βρει κάποιο γκολ, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Βλάχοβις έστειλε την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A

Τα δεδομένα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζουν πέναλτι στην πρώτη φάση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες της Τζένοα, η Γιουβέντους βρήκε γρήγορα και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση, με τον Βλάχοβιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Κοοπμάινερς και έκανε το 0-2 για τους "μπιανκονέρι".

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ για να μπουν ξανά στη διεκδικήση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά ούτε οι αλλαγές του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο μπόρεσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο στο 89ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται για δεύτερη φορά φέτος με τη φανέλα της Γιουβέντους και να πετυχαίνει το "παρθενικό" του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.