Έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει πολύ στη δημιουργία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί, με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαζιτσί ο Ολυμπιακός

Το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων στα τελευταία παιχνίδια ανάγκασε τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ψάξουν για κάποια ενίσχυση στη μεσοεπιθετική τους γραμμή στη λίστα των ελεύθερων, με τον Γιουσούφ Γιαζιτσί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση από την αρχή.

Οι "ερυθρόλευκοι" φέρεται αρχικά να είχαν καταλήξει στην περίπτωση του Αντάμ Ουνάς, αλλά η κακή εικόνα του σε συνδυασμό πως δεν ήθελε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις δεν προχώρησαν τη μεταγραφή και οι Πειραιώτες έψαξαν για κάτι διαφορετικό.

Αστραπιαία λοιπόν ενεργοποίησαν τη λύση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Τουρκία, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λιλ, έχοντας μάλιστα 29 γκολ και 15 ασίστ.



Ο Γιαζιτσί ξεκίνησε την καριέρα του από την Τραμπζονσπόρ, με την οποία πραγματοποίησε 120 εμφανίσεις, έχοντας ως απολογισμό 27 γκολ και 22 ασίστ, ενώ είναι διεθνής 45 φορές με τη φανέλα της χώρας του όπου αγωνίστηκε κιόλας σε δύο παιχνίδια στο πρόσφατο Euro 2024.