Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη και το ΟΑΚΑ γίνεται όλο και καλύτερο. Μέσω της εκπομπής του ACTION 24 "Πάμε Γήπεδο" έγιναν γνωστές οι πρώτες εικόνες του γηπέδου των "πρασίνων" και αναμφίβολα εντυπωσιάζουν.

Οι πρώτες εικόνες για το ανανεωμένο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού AKTOR

Η κατάκτηση της έβδομης Euroleague άλλαξε κατά πολύ τις σκέψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μετά τη συμφωνία για τη παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR πήρε την απόφαση να αλλάξει το γήπεδο και να το κάνει ακόμη καλύτερο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν για glass floor και αλλαγές στις κερκίδες του γηπέδου και οι πρώτες εικόνες που έγιναν γνωστές μέσω της εκπομπής "Πάμε Γήπεδο" στο ACTION 24 φαίνεται πως τα πράγματα είναι πιο εντυπωσιακά απ' ότι περίμεναν οι οπαδοί των "πρασίνων".

Για να μπορέσουν βέβαια οι παίκτες του "τριφυλλιού" να παίξουν τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αλλαγές που ετοιμάζονται, γιατί είναι σαφές πως τη δεδομένη στιγμή δεν είναι εφικτό να φιλοξενήσει τους 20 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο, τον CEO της κατασκευαστικής εταιρείας, που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του γηπέδου ανέφερε πως αν τα πράγματα πάνε όπως τα περιμένουν, το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στη Euroleague κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i2ex22cq9l)