Το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι είναι γεγονός, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αντιμετωπίζει στον τελικό του Super Cup τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" πήραν εύκολα την πρόκριση απέναντι στον Άρη, σε αντίθεση με τους "ερυθρόλευκους" που τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ελλάδα θα κριθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό, με τους δύο "αιωνίους" να κοντράρονται στον τελικό του Super Cup, καταφέρνοντας να κερδίσουν στους ημιτελικούς αγώνες που έδωσαν.

Πρώτοι αγωνίστηκαν οι "πράσινοι" - που θα έχουν κάποιες ώρες έξτρα ξεκούρασης - απέναντι στον Άρη και πήραν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την πρόκριση για τον τελικό, σε αντίθεση με τους "ερυθρόλευκους" που αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hzsuok0gyp)
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε στη τελευταία περίοδο πίσω στο σκορ, γεγονός που δείχνει την αντίσταση που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων που θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς στον μικρό τελικό αύριο (29/09 - 16:45).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4i63kkgw5yp)
Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση - όπως και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια - από την ΕΡΤ3 ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να περιμένουν με αγωνία το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.