Στον πρώτο του επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR αφού επικράτησε με 81-68 του Άρη, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου δίνει ραντεβού με τον Ολυμπιακό για μια συναρπαστική "μονομαχία" στο κλασικό ντέρμπι "αιωνίων". Ο Χουάντσο Εργνανγκόμεθ είχε μια ευχή μετά από τούρτα- έκπληξη που του έκανε η ομάδα του σε δείπνο και αυτή ήταν να κατακτήσει το "τριφύλλι" τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.


Η ευχή του Ερνανγκόμεθ για την κατάκτηση του Super Cup από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Μετά το φινάλε του αγώνα με τον Άρη και τα πολλά... χαμόγελα με την πρόκριση, οι "πράσινοι" δείπνησαν στο ξενοδοχείο που μένουν και εκεί περίμενε μια ξεχωριστή έκπληξη για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο Ισπανός φόργουορντ που έκλεισε 29 χρόνια ζωής το γιόρτασε με την ομάδα του η οποία δεν τον ξέχασε σε μια τόσο σημαντική για εκείνον ημέρα.

Αφού τοι "πράσινοι" του έφεραν μια σοκολατένια τούρτα για να σβήσει τα κεράκια, του τραγούδησαν το περίφημο "Happy Birthday" και η ευχή του Ερνανγκόμεθ ήταν μια και αυτή ήταν να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR το Super Cup στον τελικό, εκεί όπου περιμένει την ομάδα του ένα ντέρμπι "αιωνίων"! Το οικογενειακό κλίμα και τα... χαμόγελα δημιούργησαν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για τον εορτασμό των 29 του χρόνων!