Τρελαίνει όλο το Μεξικό με τα επιτεύγματα του στο χορτάρι ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο Έλληνας επιθετικός πετάει... φωτιές και στο πρωτάθλημα του Μεξικού με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ, σκόραρε δυο γκολ και μοίρασε 1 ασίστ "υπογράφοντας" τη νίκη με ανατροπή για την ομάδα του στο εκτός έδρας ματς με την Πατσούκα κάτι που τον έκανε να πρωταγωνιστεί στο πρωτοσέλιδο της "Record" στο Μεξικό με τίτλο "Σε αγαπώ" ο οποίος μάλιστα είναι γραμμένος στα ελληνικά!

"Πυροβόλησε" ξανά ο Γιακουμάκης με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ

Δεν σταματά να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα στο Μεξικό ο Γιώργος Γιακουμάκης! Ο φορ της Εθνικής Ελλάδος πήρε από το... χέρι την Κρουζ Αζούλ και την οδήγησε σε σπουδαία νίκη με ανατροπή ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, πανηγύρισε 2 γκολ, μοίρασε 1 ασίστ και έδειξε ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της!

Το σπουδαίο διπλό με 2-4 βρίσκει την Κρουζ Αζούλ να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, με τον άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ να είναι τη δεδομένη στιγμή δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Παουλίνιο της Ντεπορτίβο Τολούκα και να μετρά 5 γκολ και 3 ασίστ σε 8 παιχνίδια της Liga MX.

Μέχρι το 42' η Κρουζ Αζούλ είχε δεχθεί δυο γκολ. Τότε ανέλαβε... δράση ο Γιακουμάκης και μέχρι το 55' είχε φέρει το ματς στα... ίσα. Στο 45' σκόραρε μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 55' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στη συνέχεια από σκόρερ έγινε και... δημιουργός βγάζοντας ασίστ στον Φαραβέλι που γύρισε... τούμπα το παιχνίδι για να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που πέρασαν μπροστά με 3-2, ενώ στο 90+1' ο Σεπούλβεδα έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 2-4.

Pachuca vs Cruz Azul 2-4 Resumen Y Goles COMPLETO | Apertura | Liga MX 2024  Jornada 10

Πρωτοσέλιδο στη "Record" ο Γιακουμάκης στο Μεξικό με τίτλο "Σε αγαπώ"

Με άρωμα... Ελλάδας κυκλοφόρησε η "Record" του Μεξικού όπου στο πρωτοσέλιδο βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης τον οποίο λατρεύουν σαν... Θεό με τα επιτεύγματα του στο χορτάρι, με τον τίτλο της εφημερίδας να αναφέρει "Σε αγαπώ" στα ελληνικά δείχνοντας την "τρέλα" που έχουν με τον Έλληνα στράικερ!

"Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Ελληνας Γιακουμάλης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Φαβαρέλι", αναφέρεται επίσης στο πρωτοσέλιδο της "Record" με... ύμνους για τον επιθετικό της Εθνικής Ελλάδος.