Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η κόρη του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, Τζίνα η οποία έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση με τον "εκλεκτός" της καρδιάς" της, Iain Bethke τον οποίο παντρεύτηκε σε μια εντυπωσιακή και λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση αν ο Μίκαελ ήταν παρών στην εκδήλωση παρά τα πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν!

Η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ παντρεύτηκε τον "εκλεκτό" της καρδιάς της στη Μαγιόρκα

Το αγαπημένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στην τελετή του γάμου τους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/09) στην πολυτελή βίλα την οποία η μητέρα της Τζίνα Σουμάχερ, Κορίνα απέκτησε το 2017 από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Η γαμήλια τελετή είχε διάρκεια 30 λεπτών σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το τοπικό μέσο ενημέρωσης Ultima Hora. 

Μετά τον γάμο, ακολούθησε δείπνο και γλέντι με ζωντανή μουσική σε ρυθμούς... κάντρι στο κτήμα στο Port d'Andratx, η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορτσατιή για τους καλεσμένους που το... γλέντησαν με τη ψυχή τους μαζί με το αγαπημένο ζευγάρι. Στη δεξίωση έδωσαν το παρών τα κοντινά πρόσωπα της οικογένειας Σουμάχερ.


Η Τζίνα Σουμάχερ και ο αγαπημένος της Iain αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να την επισημοποίησαν μετά από σχεδόν επτά χρόνια γνωριμίας. Ο αδερφός του του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ, Ραλφ Σουμάχερ, μαζί με τον σύντροφό του, Etienne Bosquet-Cassagne οι οποίοι συμμετείχαν και στο pre-party που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (27/09) στο Mhares Sea Club το οποίο βρίσκεται στα νότια της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, ενώ σημειώνεται ότι το dress code ήταν λευκό.

Σε ότι αφορά την βίλα που έγινε η γαμήλια τελετή, αυτή ήταν αρχικά ιδιοκτησία του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος την απέκτησε το 2005 αλλά αποφάσισε να την πουλήσει το 2017, μετά τον θάνατο της συζύγου του, Mari Angeles Sandoval. Η εν λόγω πολυτελή βίλα που έχει το όνομα "Villa Yasmin" εκτιμάται σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων και η τοποθεσία της είναι ιδανική για χαλάρωση.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η γερμανική ταμπλόιντ Bild, η Κορίνα Σουμάχερ απέκτησε την πολυτελή βίλα έναντι 27 εκατομμυρίων λιρών. Βρίσκεται στο πολυτελές Las Brisas, κοντά στο Andratx, στη νοτιοδυτική Μαγιόρκα. Οι ανέσεις του είναι υπερσύγχρονες, ενώ μεταξύ άλλων υπάρχουν δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο και ένας μεγάλος κήπος με φοίνικες.