χρομοΗ νέα σεζόν της Euroleague βρίσκεται προ των πυλών και τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR όσο και ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που έχουν "κλέψει" τις εντυπώσεις με τις σπουδαίες μεταγραφικές τους κινήσεις. Αν και είναι ακόμη νωρίς, ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Μάρκο Γκούντουριτς έκανε τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τις ομάδες που πιστεύει πως θα βρεθούν στο Final Four, με τους πρωταθλητές Ευρώπης "πράσινους" και τους "ερυθρόλευκους" να μην λείπουν από τα... φαβορί!

Ο Γκούντουριτς χρίζει φαβορί Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό για το Final Four

Οι σούπερ κινήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού όχι απλώς δεν περνούν απαρατήρητες αλλά από πολύ νωρίς οι δυο ομάδες είναι ανάμεσα στα φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague. Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του στην σερβική ιστοσελίδα "sportklub.rs" ο Μάρκο Γκούντουριτς όπου πέρα από τις δυο ελληνικές ομάδες συμπεριέλαβε στα φαβορί τόσο την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και την ομάδα του, την Φενέρμπαχτσε.


Σε ότι αφορά για τις δυο σερβικές ομάδες, Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν, ο 29χρονος γκαρντ υπογράμμισε πως θα "παλέψουν" για να μπουν στην 8αδα ή την 10αδα, σχολίασε ότι διαθέτουν στα ρόστερ τους σπουδαίους παίκτες και πως περιμένει οι δυο ομάδες να είναι στη Euroleague ανταγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκούντουριτς: Όπως κάθε χρόνο, τα φαβορί για το Final Four είναι η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός και - φυσικά - η Φενέρμπαχτσε".

Για το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν οι δύο σερβικές ομάδες, Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν, σχολίασε πως: "Αυτή είναι καλή ερώτηση. Σίγουρα μπορώ να τις δω να παλεύουν για να μπουν στην 8αδα ή στην 10αδα. Έκαναν σπουδαία δουλειά το καλοκαίρι, έχουν σπουδαίους παίκτες και θα χρειαστούν χρόνο. Ειδικά η Παρτίζαν, επειδή έφερε πολλούς νέους παίκτες. Ο Ερυθρός Αστέρας έφερε πίσω έμπειρους παίκτες και καλούς ξένους. Περιμένω να είναι και οι δύο ομάδες ανταγωνιστικές".