Στο Super Cup Που διεξάγεται στη Ρόδο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό μετά τις νίκες τους κόντρα σε Περιστέρι και Άρη αντίστοιχα. Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της από τον ημιτελικό και ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν είναι και αυτό με τον αρχηγό των Πειραιωτών, Κώστα Παπανικολάου να φωτογραφίζεται χαμογελαστός σε εύθυμο κλίμα με μικρούς φίλους του "τριφυλλιού".

Ολυμπιακός: Ξεχώρισαν οι selfies του Παπανικολάου με μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR 

Μια ημέρα μετά τον ημιτελικό με το Περιστέρι όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-74, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο youtube ένα όμορφο βίντεο το οποίο δείχνει όλα όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ, από την άφιξη της ομάδας και εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια μέχρι και αγωνιστικά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτό που ξεχώρισε όμως ήταν όταν και ο φακός "έπιασε" τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου να φωτογραφίζεται γεμάτος χαμόγελο με μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR οι οποίοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του και φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι, με τις εικόνες αυτές να είναι αυτό που έχει ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός!

Super Cup 2024: Η παρακάμερα του ημιτελικού (28/09/24)