Η Ρέιντζερς είναι μια από τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τη League Phase του Europa League! Οι Σκωτσέζοι φέρεται πως βρίσκοντια σε καλό... φεγγάρι καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Μάλμε, συνέχισαν στα θετικά και στο πρωτάθλημα τους και με "χρυσό" σκόρερ τον Τομ Λόρενς επιβλήθηκαν με 1-0 της Χιμπέρνιαν στην έδρα τους για την 6η αγωνιστική.

Τομ Λόρενς ο "λυτρωτής" για την Ρέινζερς που ανέβηκε στην τρίτη θέση στη Σκωτία

Συνέχεια στο σερί των νικών της έδωσε η Ρέιντζερς η οποία μετά την άνετη νίκη της με 3-0 επί της Νταντί Γιουνάιτεντ και το διπλό στη Σουηδία με το 0-2 επί της Μάλμε στη League Phase του Europa League, πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη στον... δρόμο του τίτλου της Πρέμιερσιπ Σκωτίας τον οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει ξανά μετά τη σεζόν 2020-21. Εκ τότε η Σέλτικ έχει τον πρώτο λόγο και μετρά συνεχόμενα πρωταθλήματα!

Έχοντας χάσει... έδαφος από την κορυφή, οι τρεις βαθμοί κόντρα στην Χιμπέρνιαν την οποία φιλοξένησε στην έδρα της, ήταν επιβεβλημένη! Μπορεί να δυσκολεύτηκε στα σημεία όμως κατάφερε να κρατήσει με... νύχια και με δόντια το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό όταν και ο επιθετικός της, Τομ Λόρενς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ του έμελλε να είναι και το μοναδικό που θα έκρινε την αναμέτρηση για το τελικό 3-0, σ' ένα ματς που δεν έλειψε η δημιουργία και οι αρκετές φάσεις όμως λίγες ήταν οι μεγάλες στιγμές. Με τη νίκη της αυτή, η Ρέινζερς ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει σε 6 αγωνιστικές 13 βαθμούς με απολογισμό 4 νικών, 1 ήττας και 1 ισοπαλίας, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Σέλτικ που έχει 18 πόντους, τόσους όσους έχει και η δεύτερη Αμπερντίν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Ρέινζερς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 7 Νοεμβρίου για τη League Phase του Europa League, ενώ οι Σκωτσέζοι την επόμενη εβδομάδα έχουν ευρωπαϊκή "μάχη" με τη Λιόν που νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-0, την οποία και θα υποδεχθεί στην έδρα της την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου στις 22:00.