Η Λάρισα έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τον βόρειο όμιλο, μετά το 3-0 κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Πασάς ο οποίος έβαλε δύο γκολ.

Πιο συγκεκριμένα η Λάρισα προηγήθηκε στο 25' με πέναλτι του Γιάννη Πασά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και δημιούργησε πολλές φάσεις, βάζοντας άλλα δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο 59' ο Πασάς έκανε το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 63' ο Στίνα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Λάρισα είχε δοκάρι με τον Μωραϊτη στο 55'.

Δυνατό το ξεκίνημα της Λάρισας στη Super League 2 δείχνοντας πως έχει βάλει στόχο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Μακεδονικός 1-0 τον Καμπανιακό


Ο Μακεδονικός νίκησε 1-0 τον Καμπανιακό με το γκολ του Παναγιωτούδη στο 14'. Ο Καμπανιακός είχε βγάλει με ισοπαλία την πρεμιέρα του κι επίσης έχει κάνει δυνατή εκκίνηση στη Super League 2.

Σε άλλο παιχνίδι για τον βόρειο όμιλο η Καβάλα έμεινε στο μηδέν με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Δύσκολη νίκη για την Παναχαϊκή στη Super League 2


Σε παιχνίδι για το νότιο όμιλο της Super League 2 η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης Β'. Μια δύσκολη νίκη για την αχαϊκή ομάδα που επιτεύχθηκε με το γκολ του Ρόβα στο 62'. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 53' με τον Χαραλαμπάκη να πήρε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.