Η Τζουργκάρντεν συνεχίζει να χάνει βαθμούς στο πρωτάθλημα ης Σουηδίας έχοντας μείνει πίσω στην μάχη για τον τίτλο. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League έμεινε στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς στο "Finnvedsvallen», η Τζουργκάρντεν ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 82ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Χούμετ.

Ωστόσο, το πολύτιμο... τρίποντο χάθηκε στο φινάλε του ματς, όταν οι γηπεδούχοι "έκλεψαν" τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Θερν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή ήταν και η τέταρτη απώλεια βαθμών για την Τζουργκάρντεν στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (2-2-2), μένοντας στο -7 από την πρωτοπόρο Μάλμε, η οποία και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακάθεκτη η Τβέντε, 1-0 την Μπρέντα

Η Τβέντε, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League, νίκησε 1-0 εντός την Μπρέντα για την 7η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Τβέντε πέτυχε ο Φαν Φολσβίνκελ στο 76ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η Τβέντε έχει βγάλει με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες τα 7 πρώτα της ματς στο πρωτάθλημα και δείχνει πως ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Μάλιστα στην πρεμιέρα της στο Europa League, έφερε 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.