Την απόφαση του να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο εξωτερικό πήρε στα μέσα του καλοκαιριού ο Σωκράτης Διούδης, με τον Έλληνα γκολκίπερ να παίρνει μεταγραφή μετά από δύο χρόνια στην Πολωνία, για την Τουρκία και την Γκαζιαντέπ, όπου πραγματοποιεί απίστευτες επεμβάσεις.

Εντυπωσίασε με τις επεμβάσεις του τους Τούρκους ο Διούδης

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης στην αναμέτρηση της Γκαζιαντέπ κόντρα στην Εγιούσπορ στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με τον Έλληνα γκολκίπερ να δείχνει τα αντανακλαστικά του δύο φορές σε μία φάση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού - που βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη το καλοκαίρι - βρέθηκε μπροστά σε μία πρόκληση και τα κατάφερε, μιας και απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Ο διαιτητής όμως είδε πως υπήρξε παράβαση του Έλληνα πορτιέρτο και αποφάσισε να δώσει επανάληψη της εκτέλεσης, με τον Διούδη να δείχνει για ακόμη μία φορά τα ρεφλέξ του και να σταματάει τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μάμε Τιάμ.



Για την ιστορία βέβαια η Εγιούσπορ ήταν η ομάδα που πήρε τη νίκη στο φινάλε με 3-2, με τον Τιάμ να παίρνει το... αίμα του πίσω και να σκοράρει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, με την Γκαζιαντέπ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα Τουρκίας.