Ο νότιος όμιλος της Super League 2 δείχνει από πολύ νωρίς ανταγωνιστικός, καθώς αυτό απορρέει και της "λευκής" ισοπαλίας του Αιγάλεω με την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική. Ενώ στον Βορρά οι ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ έχουν ξεκινήσει με δύο στα δύο, στον Νότο δεν υπάρχει ομάδα που να το κατόρθωσε. Τέσσερις, οι δύο αντίπαλοι του "Μαυροθαλασσίτης", η ΑΕΚ Β και ο Πανιώνιος, είναι εκείνες που μοιράζονται την πρώτη θέση. 

Μπορεί, πάντως, να το κατορθώσει η Καλαμάτα, που υποδέχεται τον Παναργειακό (30/9-16:30). 

Αιγάλεω-Κηφισιά: Θα μπορούσαν, αλλά... δεν 

Το Αιγάλεω είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και όλες έγιναν στο τρανζίσιον, δείγμα ότι δεν ήθελε να διακινδυνεύσει. Ο Νικόλλι ήταν η πηγή κινδύνου στο ανοιχτό γήπεδο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iuf73kl5z5)
Από τα πόδια του προήλθαν οι δύο μεταβιβάσεις σε Δαβιώτη και Μπάμπη στο 26' και το 45+1', οι οποίοι όμως σούταραν ψηλά, σε καταστάσεις, πάντως, που δεν αναγνωρίζονται ως expected goals. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iufqobzrsp)
Το Αιγάλεω ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκονσάλβες στο 47', πάντως ο αμυντικής της Κηφισιάς δεν φαίνεται να κάνει επαφή με αυτό. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iuxh9ipxc9)
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πιο καθαρή ευκαιρία του παιχνιδιού, στο 60', με τον Κυρίτση να αποκρούει το εξ επαφής πλασέ του Σπίνου. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ivccrexbyh)

Το Αιγάλεω "απάντησε" με τις αλλαγές του, Τσουλάκο και Καρβούνη, να συνεργάζονται και τον δεύτερο να χάνει καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ στο 80'. 

Τελευταία καλή στιγμή, το σουτ του Μίλερ στις καθυστερήσεις, που έφυγε εκτός εστίας. 

Αιγάλεω (Απ. Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Καραμπάς (71′ Καρβούνης), Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (83′ Δρίτσας), Νίκολλι (71′ Τσούκαλος).

Κηφισιά (Σ. Λέτο): Νικοπολίδης, Σόουζα, Παντελίδης, Εμπό (87′ Κωνσταντακόπουλος), Μάρτινς, Κυριόπουλος (63′ Μιούλερ), Σωτηράκος, Ντίαζ, Μάναλης, Σπίνος, Γκονσάλβες.