Μεγάλο... διπλό πέτυχε ο Παναιτωλικός με 2-1 μέσα στο "Γεντί Κουλέ" και με ανατροπή κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο ΟΦΗ ήταν πιο δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, ενώ ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο όπου ισοφάρισε με τον Νίκολα Στάγιτς και πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Γιάννη Χριστόπουλου

Για την Κρητική ομάδα μπήκε τέλος σε αήττητο σερί 4 αγώνων με 2 νίκες, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τα 4 σερί ματς αήττητη, έχοντας δύο νίκες. Οι δύο ομάδες, την περασμένη Τετάρτη, κοντραρίστηκαν στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, όπου ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 με την ανατροπή τον Παναιτωλικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η αξιέπαινη κίνηση του ΟΦΗ


Πριν την έναρξη του ματς χειροκροτήθηκε θερμά ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ΟΦΗ. Αξιέπαινη και η κίνηση της του συλλόγου από το Ηράκλειο να δώσει δωρεάν εισιτήρια σε όσους έδωσαν αίμα για τον παιδικό καρκίνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ithifp7qgx)

Γκολάρα ο Μπαΐνοβιτς για τον ΟΦΗ



Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με διάθεση να γίνει φουλ επιθετικός, ενω δεν κλείστηκε και ο Παναιτωλικός, θέλοντας να επιβάλει το δικό του παιχνίδι.

Η ομάδα του Ηρακλείου, όμως, ήταν αυτή που έγινε πιο επικίνδυνη για να ανοίξει και το σκορ. Πιο συγκεκριμένα στο 18' ο Σενγκέλια έστρωσε την μπάλα στον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς έξω από την περιοχή και ο 28χρονος με φανταστικό μακρινό σουτ κεραυνοβόλησε τα δίχτυα του Παναιτωλικού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iu9v4nipm9)

Απείλησε με τον Ντίας ο Παναιτωλικός



Στο 35' είχε μια καλή στιγμή ο Παναιτωλικός. Η μπάλα στρώθηκε στον Ντίας μέσα από την περιοχή, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έπιασε δυνατό σουτ αλλά αστόχησε

Ο ΟΦΗ είχε καλές προϋποθέσεις να βάλει δεύτερο γκολ στο 43'. Ο Τιάγκο Νους έφυγε στην αντεπίθεση αλλά η πάσα του δεν ήταν καλή, ο Στάγιτς όμωε "πούλησε" εύκολα την μπάλα έξω από την περιοχή του, αλλά ο Φούντας αστόχησε με πλασέ από το ημικύκλιο.

Ο Παναιτωλικός έκανε το 1-1 με τον Στάγιτς


Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο... ορεξάτος στο δεύτερο ημίχρονο κι έχασε δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 65' έκανε το 1-1. Ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Χριστογέωργος, δίστασε να βγει, με αποτέλεσμα να πάρει την κεφαλιά ο Νίκολα Στάγιτς και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή με αυτογκόλ


Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν αφού σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους. Στο 82' ο Μπελεβώνης σούταρε εκτός περιοχής, ο Χριστόπουλος έκανε την προβολή για να διώξει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ivyc1qkvpl)