Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχη κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι... βάφτηκε κιτρινόμαυρο για την 6η αγωνιστική της Super League και η "Ένωση" οδηγεί ξανά την κούρσα μόνη πρώτη στην κορυφή. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη της ομάδας του με 2-0, ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV και ο Αργεντινός τεχνικός που έζησε αρκετά έντονα το ματς, ήταν σε μεγάλα... κέφια χαρίζοντας μοναδικές ατάκες.

Σε ερώτηση για το ότι φάνηκε να είναι ο πιο... χαρούμενος Αλμέιδα της φετινής χρονιάς. ο ίδιος απάντησε το επικό ότι: "δεν είμαι μοντέλο δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, είμαι απλά προπονητής. Είμαι πολύ κοντούλης για να είμαι μοντέλο". Παράλληλα, τόνισε ότι οι "κιτρινόμαυροι" ερμήνευσαν καλά το πως έπρεπε να παίξουν απέναντι σ' έναν μεγάλο αντίπαλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j29vtosn4p)
Για το ότι είδαμε τον πιο χαρούμενο Ματίας Αλμέιδα φέτος: "Όχι, δεν ισχύει. Είμαι ευτυχισμένος γενικά στη ζωή μου και πολλές φορές όταν είμαι χαρούμενος το πρόσωπό μου δεν το δείχνει. Και από την άλλη, δεν είμαι μοντέλο δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου, είμαι απλά προπονητής. Είμαι πολύ κοντούλης για να είμαι μοντέλο".

Για το πού αποδίδει τη νίκη: "Τα πήγαμε καλά. Ερμηνεύσαμε πολύ καλά το πώς έπρεπε να παίξουμε απέναντι σ' έναν μεγάλο αντίπαλο που παίζει πολύ καλά".

Για το ότι έπαιξε με έναν ποδοσφαιριστή στην επίθεση, τον Πιερό, με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Λιβάι Γκαρσία: "Ως προπονητής αυτό που κάνω είναι να μπορώ να καταλάβω και να ερμηνεύω τα χαρακτηριστικά των παικτών που προπονώ καθημερινά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j25zokauzt)