Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena" για την 6η αγωνιστική της Super League και "βυθίστηκε" στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και ο Ντιέγκο Αλόνσο εμφανίστηκε απογοητευμένος σε δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της COSMOTE TV μετά το φινάλε του αγώνα όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το αποτέλεσμα τον θυμώνει καθώς οι "πράσινοι" ήθελαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός υπογράμμισε ότι το "τριφύλλι" άξιζε περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε ότι η ομάδα του είχε τη θέληση όμως δεν ήταν αποτελεσματική και για αυτόν τον λόγο ήρθε η ήττα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j2n1e5uegp)

Για το παιχνίδι και την απόδοση της ομάδας του: "Το αποτέλεσμα με θυμώνει. Θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, όμως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είδαμε την ομάδα που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν περίπου αυτό που θέλαμε, Αξίζαμε περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στο πρώτο".

Για την τελική απόφαση των παικτών του στο δεύτερο μέρος: "Είχαμε τη θέληση, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, δεν ήμασταν συμπαγείς και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".