Δίχως τις τρομερές εκπλήξεις έκλεισε το κυριακάτικο πρόγραμμα για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όταν επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση για τις εγχώριες διοργανώσεις, θα είναι Οκτώβριος. 


Στην Ιταλία, η Νάπολι νίκησε 2-0 τη Μόντσα με Πολιτάνο και Κβαρατσκέλια να σκοράρουν και είναι πια πρώτη στη βαθμολογία της Serie A έπειτα από έξι παιχνίδια.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j32aoo8nc9)
Από τη μεριά της, η Ρόμα χρειάστηκε ανατροπή και μάλιστα σε εννιά λεπτά, από το 75' έως το 83', για να νικήσει 2-1 τη Βενέτσια στο "Ολίμπικο". Από τότε που ανέλαβε ο Ιβάν Γιούριτς, οι "τζιαλορόσι" έχουν δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iuqny91bdt)
Η Λάτσιο, από τη μεριά της, πήρε σπουδαίο διπλό στο Τορίνο, 3-2. Η "γκρανάτα" βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και προσπάθησε να επιστρέψει, όμως, ενώ μείωσε, ο Πάολο Βανόλι δέχθηκε δύο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά και αποβλήθηκε στο 74'. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iw8cqgp3k9)
Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού της Κόμα με τη Βερόνα, που οι γηπεδούχοι νίκησαν με σκορ 3-2. Με το σκορ στο 1-1, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 εξαιτίας της αποβολής του Τόμας Σούσλοφ, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες στο 61' και το 64'. Η Κόμο έφτασε το σκορ στο 3-1, πριν μειώσει η Βερόνα, ακριβώς όπως η Τορίνο, με γκολάρα του Κόκο μάλιστα, στις καθυστερήσεις. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4isjykvv9xl)


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iukr8xama1)
Τέλος, Έμπολι και Φιορεντίνα έμειναν στο 0-0.

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Παράνοια στο Χόφενχαϊμ 


Η Βέρντερ Βρέμης παίζει με βάση το γονιδιακό σπείρωμά της και αυτό φάνηκε στο Χόφενχαϊμ, όπου νίκησε 4-3 την ομώνυμη ομάδα για την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga. Η Βέρντερ βρήκε αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο, σε ένα ματς που όλα τα γκολ μπήκαν ως το 49', για να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το έκανε ενώ ήταν πίσω στο σκορ 3-0 από το... 12'. 

Η Χόφενχαϊμ πληγώθηκε με την απευθείας κόκκινη του Νσόκι στο 18'. Από το 21' έως και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στο 49', με τον Γενς Στάγκε που έκανε χατ τρικ, να πάρουν τη νίκη. Η Χόφενχαϊμ έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ η Βέρντερ μόλις μία ήττα. 

Σε ό,τι αφορά τη LaLiga, στο επίκεντρο βρέθηκε το παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρ' όλα αυτά, έγιναν κι άλλα παιχνίδια. Στο Μπιλμπάο, η Αθλέτικ προηγούνταν 1-0 της Σεβίλλης. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 82', όταν ο Αγκιρεθαμπάλα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινοι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το αυτογκόλ του Άλεξ Παντίγια. 

Τέλος, στην Ανδαλουσία η Μπέτις νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ. Το γκολ έβαλε ο Τζιοβάνι λο Σέλσο στο 85'.