Η κόντρα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά υπήρξε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που υπήρξαν σοβαρά επεισόδια. Στο χθεσινό (29/09) ντέρμπι όμως οι οπαδοί των "ροχιμπλάνκος" έριξαν αντικείμενα στους παίκτες της "Βασίλισσας", με τον Τιμπό Κουρτουά να είναι ο αποδέκτης των περισσοτέρων.

Με μαχαίρι οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους "ροχιμπλάνκος" να καταφέρνουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κορέα να βάζει το λιθαράκι του στην αναμέτρηση.

Μισή ώρα νωρίτερα, όμως, και πιο συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό του αγώνα ο Μιλιτάο είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους "μερέγχες", οι οποίοι κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ δέχθηκαν αρκετά αντικείμενα από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Εκείνος που "πλήρωσε" τη νύφη περισσότερο απ' όλους ήταν ο Τιμπό Κουρτουά, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει το παιχνίδι για περισσότερο από ένα τέταρτο με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η αναμέτρηση να συνεχιστεί κανονικά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Ισπανία που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το τέλος του ντέρμπι, το "El Chiringuito" ανέφερε πως ένας εκ των οπαδών των "ροχιμπλάνκος" κρατούσε και μαχαίρι, με τους αστυνομικούς να το παίρνουν χαμπάρι.