Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς "βάφτηκε" κόκκινος, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 86-85 του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Super Cup. Ένας από τους πρωταγωνιστές των "ερυθρολεύκων" ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δείχνει μετά την επιστροφή του πως έχει το πόδι πατημένο στο... γκάζι.

Η επιστροφή του "αψυχολόγητου" Ντόρσεϊ και οι τίτλοι που έρχονται για τον Ολυμπιακό

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να είναι ο νικητής στον τελικό του Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο πρόγευμα για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται πολλές φορές ακόμη μέσα στη σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια του αγώνα, με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει χωρίς αμφιβολία στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επέστρεψε στον Πειραιά μετά από δύο χρόνιας απουσίας για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε τότε.

Η ψυχολογία του είναι ξεκάθαρα ανεβασμένη, κάτι που φάνηκε κι από τα φιλικά προετοιμασίας των Πειραιωτών, με τον ομογενή γκαρντ να είναι εκείνος που τους έδωσε τη νίκη στον αγώνα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ με τρίποντη - βόμβα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4741hyvgwkh)
Ο Ντόρσεϊ νιώθει πολύ καλά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, μιας και φαίνεται πως ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" του δίνει μία ελευθερία την οποία χρειάζεται στο παιχνίδι του, κάτι που έγινε αντιληπτό κόντρα στους "πράσινους", ξεκινώντας τον αγώνα με 4/4 τρίποντα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4iz999lxeix)
Η συνέχεια μπορεί να μην ήταν η ανάλογη, με την άμυνα του Εργκίν Αταμάν να επικεντρώνεται πάνω του ουσιαστικά, αλλά υπήξαν φάσεις που πήρε την προσπάθεια πάνω του και σκόραρε ξανά, παρόλο που η ενδεδειγμένη λύση ήταν να πασάρει σε κάποιον συμπαίκτη του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4izgjm8hbkx)
Μάλιστα, η ίδια η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να τον "χρησιμοποιήσει" για την πρωινή καλημέρα της ομάδας κατά την επιστροφή της στην Αθήνα από τη Ρόδο, με τον Ντόρσεϊ να πίνει το καφεδάκι του και να περιμένει τους επόμενους τίτλους κατά τη διάρκεια της σεζόν.