Μπορεί να μη κατάφερε να σώσει έστω το βαθμό για την ομάδα του, αλλά η τετραπλή απόκρουση που έκανε ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ, Πολ Ναρντί στον αγώνα κόντρα στην Μπλάκμπερν ήταν απίστευτη και όπως αναμενόταν έγινε viral στην έβδομη αγωνιστική της Championship.

Τετραπλή απόκρουση του τερματοφύλακα της ΚΠΡ στην Championship

Όλες οι συγκυρίες ήταν εναντίον του, αλλά ο Πολ Ναρντί απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει με κάθε τρόπο, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει. Ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ έκανε μία απίστευτη τετραπλή απόκρουση στον αγώνα κόντρα στην Μπλάκμπερν.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει περάσει στο παρελθόν από την Μονακό αλλά δεν... στέριωσε και πλέον στα 30 του χρόνια αγωνίζεται στην Championship μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γάνδης, δείχνοντας πως είναι ένας... τίμιος τερματοφύλακας.

Στην τετραπλή απόκρουση ο Ναρντί "αναγκάστηκε" να κερδίσει ακόμη και τον... εαυτό του, καθώς μετά τις πρώτες δύσκολες επεμβάσεις η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και πήγαινε προς τα μέσα, αλλά ήταν εκεί για να δώσει απάντηση.

Για την ιστορία βέβαια, δεν κατάφερε να δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του, η οποία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο χάρις στην κόκκινη του Βαράν από το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με την Μπλάκμπερν να επικρατεί τελικά με 2-0 και να ανεβαίνει στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.